TPA Global PartnerAkkermans Customs Consultancy

Akkermans Customs Consultancy focuses on advice, controls, interim management and support for projects in international trade and cross-border logistics.

Akkermans Customs Consultancy richt zich op advies, controles, interim management en ondersteuning bij projecten in de internationale handel en grensoverschrijdende logistiek. Hierbij ligt het accent op integratie van procedures en processen, voortvloeiend uit wet- en regelgeving op het gebied van ondermeer douane, omzetbelasting en accijnzen, in de commerciële logistieke omgeving van importeurs, exporteurs en logistieke dienstverleners.

Ook in het geval van nieuwe ontwikkelingen, zoals bv. Authorised Economic Operator, wordt professionele ondersteuning aangeboden teneinde klanten met raad en daad ter zijde te staan danwel alle voorkomende activiteiten namens hen te verrichten.
De ruime ervaring sinds 1995 opgedaan in de dienstverlening aan zogeheten Fortune 500 multinationals is nu ook ter beschikking voor internationaal opererende bedrijven in de MKB sector tegen interessante condities.

www.akkermanscc.eu
info@akkermanscc.eu
Call
+31 (0)45 533 1394
Fax
+31 (0)45 533 1396
Address
Vliegenpoel 3
6374 MN Landgraaf
THE NETHERLANDS
TPA Global Alliance Partner

Jan Akkermans

Akkermans Customs Consultancy

Specialties

Customs

Country of expertise

The Netherlands

Industries

Financial Services

https://www.tpa-global.com/wp-content/uploads/Photos-members-alliance-partners/jakkermans.jpg

Email

jan.akkermans@akkermanscc.eu

Phone

+31455331394

Headquarters

H.J.E Wenckebachweg 210
1096 AS Amsterdam